• logo Fysiotherapeutische behandelingen in Groningen - J.W. Scholten

Direct inschrijven? Gebruik het formulier aan de rechterzijde

Fysiotherapie

Informeren, adviseren, behandelen, spierkrachttraining, coördinatieoefeningen, hulpmiddelen en massage.

Fysiotherapie

Bij de eerste afspraak vorm ik een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door vragen te stellen en te onderzoeken. Op basis daarvan kan ik samen met u een behandelplan opstellen.
Dit is maatwerk. Ik werk veel met vaste richtlijnen als basis, maar uiteindelijk is elk mens weer anders. Samen met u zoek ik naar mogelijkheden van herstel. Een fysiotherapeutische behandeling kan daarom bestaan uit informeren en adviseren, maar ook uit oefenen en sturen van bewegingen, spierkrachttraining, coördinatieoefeningen, het voorzien in hulpmiddelen en/of massage.

Hoe komt u bij een fysiotherapeut terecht?

Uw huisarts of uw specialist, kan u doorverwijzen naar de fysiotherapeut. Maar het is ook mogelijk om zonder verwijzing van een arts fysiotherapie te krijgen; gebruik het formulier aan de rechterzijde van uw scherm om direct een afspraak te maken. De behandeling kan geheel of gedeeltelijk worden vergoed, afhankelijk van uw aanvullende verzekering bij uw ziektekostenverzekeraar. Dit kunt u nagaan in uw polis of u kunt ernaar informeren bij uw verzekeraar. Zie ook: defysiotherapeut.com en de pagina tarieven fysiotherapie en craniosacraal therapie op deze website.

Heesterpoort 18

Craniosacraal locatie HeesterpoortPraktijk Heesterpoort
Heesterpoort 18
9713 KZ Groningen

Raadhuisplein 14

Craniosacraal, locatie RaadhuispleinPraktijk Raadhuisplein
Raadhuisplein 14
9751 AN Haren

Neem contact op

Locatie Heesterpoort van binnen Jan Willem Scholten
Craniosacraal therapeut

  • +31 (0)6 - 46343717
  • +31 (0)50 - 3180850

Geregistreerd lid van KvK, LVNT, KNGF, RBZG

 

In de praktijk